Side ved side

Hundetrening!

Side ved side

Side ved side er drevet av Merete Kristensen.

Jeg har drevet med hund i mange år, og min hovedinteresse er trening av hund og å holde kurs! All treningen er positiv hundetrening, mye inspirert av klikkertrening.

Jeg har nå to hunder, en stor puddel og en border collie. Puddelen er pensjonert, mens border collien først og fremst trenes i rallylydighet og heelwork to music. Jeg brenner for fornuftig trening, dyrevelferd, gode kurs og profesjonelle instruktører.

 

Jeg elsker å gå kurs med egne hunder, og har gått kurs med flere ulike temaer; rally-lydighet, retrieverjakt, lydighet, agility, freestyle, hverdagslydighet, blodspor, passering, klikker, hundeagressjon og massasje. 

Av "formell" hundeutdannelse har jeg instruktørutdannelse fra Lundqvist hundeskole, klikkertrenerutdannelse hos Canis, Innføring i Hundefag ved Høyskolen i Nord-Trøndelag, bestått første kurs (etologi, læren om dyrs atferd) i Atferdsterapeututdannelsen til Universitetet i Ås og bestått muntlig og skriftlig eksamen Trinn 1 hos NKK. Hundefaglig elsker jeg temaene innlæringsteori, rasekunnskap, hundesport, ernæring, genetikk og avl. 

Foto: Steinar Johnsen 

Navnet side ved side er valgt med henspeiling til flere uilke forhold:  

- Hund og eier er sidestilte ift hensyns som skal tas

- Det finnes ikke noe bedre enn hund og eier som går side ved side!

- "Side ved side" ønsker å drive foretaket sitt side ved side med andre aktørere i markedet, med fokus på samarbeid for å spre tanker om hyggelig hundehold :) 

- Instruktører på "Side ved side" sine treninger/kurs er jevnstilt, også her med tanke på samarbeid og å gi hverandre rom til å gjøre det man er god på!